Diëtetiek

WhatsApp Image 2021-04-17 at 15.09.28

Wij zijn een dietistenpraktijk waar je terecht kunt voor voeding- en dieetadviezen bij gezondheid, ziekte en sport. Dat een diëtist kan helpen bij het afvallen, is vrijwel bij iedereen bekend. Dit is echter een klein gedeelte van het werkveld. Met al jouw vragen over voeding kun je bij ons terecht.

Op deze locaties staat diëtist Alissa Coelingh voor je klaar.
Zij vind het belangrijk om, samen met jou, een leefstijl te vinden die bij jou past. Zodat het een leefstijl wordt die je niet voor even, maar voor de rest van je leven vol kan blijven houden. samen met jou, kijkt ze naar je huidige voeding, beweging en leefstijl om hierin stap voor stap kleine veranderingen te maken die bij jou passen, zonder dat dit als dieet aanvoelt. Alissa heeft een positieve benadering en geeft praktische tips. Deze tips krijg je in een persoonlijk voedingsplan uitgewerkt mee naar huis.

Dieetadvisering vanuit de basisverzekering gaat ten koste van je eigen risico. Indien je je eigen risico nog niet hebt verbruikt, worden de kosten van de diëtist via de zorgverzekeraar in rekening gebracht. Kinderen tot 18 jaar hebben géén eigen risico waardoor 3 uur dieetadvisering volledig wordt vergoed. Je kunt bij ons terecht zonder verwijzing van een huisarts.

Logo-Yvonne-Hollander-e1585907024339

Neem contact op

Voor het maken van een afspraak

Alissa Coelingh bel: 06-51475377
E-mail: alissa@yvonnehollander.nl

×