Opengym

Training

Met of zonder begeleiding

Binnen trainingsstudio Hoogeveen kennen wij twee vormen opengym training.

Opengym begeleide training: tijdens dit sportmoment, wat op meerdere dagen en tijden in de week wordt aangeboden staat in het teken van het sporten met en onder begeleiding van een van onze trainers. Voor nieuwe leden zijn dit de trainingen waarop het programma goed wordt uitgelegd, maar ook voor de andere sporters is dit het ideale moment om met een nieuw trainingsprogramma aan de slag te gaan, vragen te stellen of verdiepende en nieuwe informatie te krijgen. Tijdens deze uren is er altijd een trainer aanwezig.

Opengym vrije training: Tijdens deze uren trainen de sporters zelfstandig met een trainingsprogramma wat wij specifiek voor jou maken en daarna tijdens de opengym begeleide training uitleggen. Deze sportmomenten zijn ideaal voor diegene die precies weten hoe het trainingsprogramma werkt, en op dat moment geen extra uitleg nodig hebben over oefeningen of uitvoering van die oefening.

 

Voor het gehele aanbod van Trainingsstudio Hoogeveen is inschrijven via onze app verplicht. Hierin staat duidelijk vermeld of het een begeleide training, of een zelfstandige (vrije) training is

Meer informatie?

Neem direct contact met ons op

    Ik ga er mee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen zodat er contact met mij opgenomen kan worden

    Bekijk ons trainingsrooster

    ×