Samenwerkingen

S30A9364

Samenwerken

Fysiotherapie, Personal Training, Pilates

Trainingsstudio heeft een breed aanbod. Naast dat er sporters in privésetting kunnen trainen met professionele begeleiding, zijn er fysiotherapeuten voor behandeling van blessures en begeleiden tijdens revalidatie. Ook is er de mogelijkheid om met een personal trainer te trainen, om net dat stapje extra te zetten richting persoonlijke- sport- en gezondheidsdoelen. Verder zijn er wekelijks en Pilates lessen vanuit externe professionals. Trainingsstudio Hoogeveen werkt samen om de beste kwaliteit te kunnen bieden!

IMG_0161
IMG_0065
IMG_4620
IMG_0073
IMG_3281

Huidige team van professionals

Trainingsstudio Hoogeveen werkt op dit moment samen met Fysiotherapie Nieuwlande- Hoogeveen, bijna dagelijks worden patienten behandeld. Jedoelenbereiken- Personal Trainers, dagelijks vinden er 1:1 trainingen plaats. Yoga Studio Rust, iedere dinsdagavond en woensdagavond. PDJ Pilates iedere donderdagavond.

 

 

Ben jij op zoek naar een geschikte ruimte voor kleinschalige groepstraining, een ruimte voor het het bieden van coaching of training? Ben jij sport en of beweegprofessional die op zoek is naar een sterke samenwerking, op een professionele locatie in het centrum van Hoogeveen? Neem dan snel contact met ons op.

×