Yoga Studio Rust

yogastudio-rust

Yoga Studio Rust

Yoga is meer dan alleen "yogastretches"

Het woord ‘yoga’ betekent ‘verbinding’. Het gaat dan om de verbinding tussen lichaam en geest. In het Westen wordt yoga voornamelijk geassocieerd met oefeningen die het evenwicht in het menselijk systeem herstellen. In het leven van de moderne mens is de balans tussen lichaam en geest vaak verstoord.

Yoga biedt ons oefeningen die het evenwicht herstellen. Het maakt lichaam en geest levendig en flexibel. Door yoga leer je te luisteren naar je eigen lichaam. Yoga gaat over bewustwording, zien en voelen wie je werkelijk bent.

ervaar-yoga-zelf

Yoga proberen?

Neem direct contact met mij op

Ik ga er mee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen zodat er contact met mij opgenomen kan worden

Sinds de zomer van 2017 geef ik mijn yogalessen in Hoogeveen.

Mijn lessen bied ik aan in Trainingsstudio Hoogeveen. Met veel plezier geef ik daar yoga, zwangerschapsyoga en baby-massage/-yoga. De lessen zijn in groepsverband maar ook is het mogelijk privéles te krijgen.

Mijn stijl van yoga les geven is met beide benen op de grond.

Voor meer informatie neem dan gerust contact op dan kan ik je het één en ander vertellen over mijn lessen.

.