ZPC Hoogeveen

Sportspecifieke krachttraining

Samenwerken aan succes

Trainingsstudio Hoogeveen is een schakel in het succes

Het begin van de succesvolle samenwerking ligt al een langere periode terug. Zwemcoach Jennie Nijenhuis neemt een van de trainers van Trainingsstudio Hoogeveen (Niels van As) onder haar hoede die als fanatiek triatleet vervolgens een grote stap met zwemmen maakt.
Nadat in overleg ZPC kenbaar gemaakt heeft aan Trainingsstudio Hoogeveen dat er gezocht wordt naar een samenwerkingspartner die kan inspringen op de hulpvraag over krachttraining voor de zwemmers is er een unieke samenwerking ontstaan.

Trainingsstudio Hoogeveen biedt zwemmers van ZPC een uniek aanbod. Tijdens speciaal gereserveerde uren trainen de zwemmers in onze privé trainingsstudio. In overleg met de zwemtrainers wordt een zwemspecifiek krachttrainingsschema gemaakt en uitgelegd. Er wordt gewerkt aan de ontwikkelpunten van iedere individu waarbij rekening wordt gehouden met de belastbaarheid van de sporter.

Zwemmers plannen altijd een kennismakingsgesprek met Trainingsstudio Hoogeveen. Een van de zwemtrainers is hier altijd bij.

20190928071142_IMG_4626

ZPC - Krachttraining

1 keer per week sportspecifieke krachttraining
20 /  Maand
1 keer per week krachttraining in onze privé trainingsstudio. Maandelijks wisselend trainingsprogramma en veel overleg tussen de trainers van ZPC en Trainingsstudio Hoogeveen

ZPC - Krachttraining

2 keer per week sportspecifieke krachttraining
25 /  Maand
2 keer per week krachttraining in onze privé trainingsstudio. Maandelijks wisselend trainingsprogramma en veel overleg tussen de trainers van ZPC en Trainingsstudio Hoogeveen

Meer informatie?

Neem direct contact met ons op via het formulier

    Ik ga er mee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen zodat er contact met mij opgenomen kan worden

    ×