Hoe werkt het

S30A4967-HDR

OVER TRAININGSSTUDIO HOOGEVEEN

kleinschalige, privé trainen, professionele begeleiding

In het najaar van 2016 is Trainingsstudio Hoogeveen opgericht door Niels en Sebastiaan. Twee enthousiaste ondernemers met een duidelijke visie op sport en gezondheid.

Trainingsstudio Hoogeveen is een unieke, kleinschalige sport- gezondheids- en trainingsstudio. Wij onderscheiden ons onder andere in het sportaanbod, begeleiding, visie en de samenwerking met verschillende professionals op gebied van sport, voeding en gezondheid.

Niels is vanaf 2011 werkzaam als personal coach binnen zijn eigen bedrijf – Jedoelenbereiken – Personal Trainers. De personal training, coaching en begeleiding van sporters vindt ook plaats binnen de muren van Trainingsstudio Hoogeveen.

Sebastiaan heeft sinds 2011 een eigen praktijk voor fysiotherapie in Nieuwlande en heeft inmiddels een tweede vestiging opgericht, ook binnen de muren van Trainingsstudio Hoogeveen. Voor fysiotherapie en revalidatie bent u bij Fysiotherapie NIeuwlande – Hoogeveen aan het juiste adres.

Samen hebben we onze kennis en ervaring gebundeld en begeleiden wij, samen met onze collega’s op een professionele, maar niet standaard wijze de sporters naar sport- en gezondheidsdoelen.

Bekijk Trainingsstudio Hoogeveen
S30A4981-HDR

Onze Werkwijze

Hoe pakken wij het aan
S30A5036-HDR
S30A4948-HDR
S30A5001-HDR

Ons Rooster

Wanneer kunt u komen trainen. Dit rooster kan variëren.
×