Small Group Training

Small Group Training

Ons aanbod

Naast op trainingsbegeleiding op maat, waarin sporters goede coaching en advies krijgen biedt Trainingsstudio Hoogeveen ook verschillende Small Group Trainingen aan.
Deze lessen hebben een specifieke inhoud. Afhankelijk van het type training wordt er ontspannen een Stretch en Core les aangeboden of een intensieve circuittraining. Alle trainingen zijn altijd onder begeleiding van een ervaren trainer.

Leden kunnen deze lessen als extra toevoegen aan hun lidmaatschap. Uiteraard kan er altijd (op inschrijving) een proeftraining gevolgd worden

Boxing-Circuit

Lekker intensief!

Wil jij lekker intensief trainen en vind je boksen leuk?

Wil jij uitgedaagd worden om het beste uit jezelf te halen?

Wekelijks iedere Zaterdag om 09.00 tot circa 09.45!

Maximaal 6 deelnemers per les!

Inschrijven verplicht.

Boxing-Circuit is een hoog intensieve circuittraining waarbij boks oefeningen centraal staan. In combinatie met andere kracht en conditie oefeningen werk je in een kleine groep aan je conditie en kracht.
 
Let op; het is geen bokstraining maar boksen wordt als middel ingezet om de les intensief te maken en zal de belangrijkste oefenvorm zijn!
We gaan niet sparren en boks technieken zullen geen onderdeel zijn van deze training.
DSC03058

Wat kost het?

Altijd met begeleiding!!

 

Leden van onze Trainingsstudio kunnen deze les (en alle andere small group trainingen) als ADD-ON toevoegen aan het basis lidmaatschap. De kosten zijn vanaf € 34,- voor 4 trainingen per maand.

Niet leden kunnen na een verplichte intake een lidmaatschap afsluiten voor deze en alle andere small group trainingen vanaf 37,50 voor 4 trainingen per maand

Leden kunnen ook een losse training aanschaffen via onze webshop voor € 9,-

Meer informatie

Of intake plannen?

    Ik ga er mee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen zodat er contact met mij opgenomen kan worden

    ×